Galerías Moya

Galerías Moya

C/ Josep Maria Trias de Bes, 3
08790 Sant Joan Despí

Galerías Moya

Galeries Moya va ser fundada per Ruperto Moya i Maribel Celdrán, com un petit negoci per sustentar una família nombrosa. Actualment, l’empresa segueix desenvolupant la seva tasca gràcies a l’esforç i implicació als tres fills de la família, RuperFer i Maribel Moya Celdrán.

La família sempre ha treballat conjuntament per un objectiu comú, això ens ha fet treballar en equip de manera incondicional. Gràcies a aquest aspecte estem satisfets i orgullosos del nostre petit gran projecte, Galeries Moya.

Som una família que creu i aposta pel petit i mitjà negoci de Sant Joan Despí. Per això participa en totes aquelles propostes i projectes de l’Associació de Comerciants de Sant Joan Despí per fomentar aquells negocis de la nostra petita ciutat.

El nostre objectiu és oferir-te totes les facilitats per a cobrir les teves necessitats i que et senti acompanyat. Volem que sentis satisfet i segur durant la compra. Per això, busquem el producte amb les característiques que desitges, et facilitem el procés de compra i t’assegurem un servei post-venda.

Galerías Moya

C/ Josep Maria Trias de Bes, 3
08790 Sant Joan Despí