Vinoscopio

Vinoscopio

C/ Bon Viatge, 31
08790 Sant Joan Despí

Vinoscopio

Enoteca Gastrobar

Un lloc on gaudir d’un bon vi per emportar o prendre maridat per una proposta gastronòmica on l’important és el producte.

Vinoscopi arrenca el juny de 2010 com a portal de venda online de vins singulars en uns temps en què érem uns dels majors experts en vins naturals, activitat que compaginàvem amb l’organització de la fira de Vins de Torrelles de Llobregat, Sant Cugat, Sant Joan Despí, Sant Feliu…..i la creació d’un dels grups de tast més potents del moment, si bé actualment ens prodiguem menys, «grup de tast professional Vinoscopio». Com a grup de tast vam ser l’estructura d’algunes de les edicions de la guia de vins ecològics Vinum Nature i coordinadors de l’apartat de Vins Naturals, possiblement la part més gratificant amb resultats acords a una experiència tan dura en una època que només eren uns quants els vins sense SO2 gaudibles. La nostra transparència i honestedat ens portava a comptar i valorar els vins sense filtres o manipulacions sent no només aprofitat per Vinoscopio Distribució sinó també per fins i tot importadors o altres distribuïdores.

Actualment Vinoscopio Enoteca i el contacte directe amb el client final és el que més ens motiva, vi i gastronomia en un espai que busquem que la gent estigui relaxada i gaudeixi del seu lleure amb un bon vermut, vi, escumós, un bon mos , delicatessen o una entretinguda conversa al voltant d’una copa.

Vinoscopio

C/ Bon Viatge, 31
08790 Sant Joan Despí