Bingo Musical Firadespí

Bingo Músical 2023

El pròxim 7 d’octubre, l’ajuntament organitza la 22ª edició de Firadespí

Una gran festa, amb més de seixanta expositors per donar a conèixer part de l’oferta comercial a Sant Joan Despí.
La festa estarà plena d’activitats:

 • Desfilada
 • Batucada
 • Música
 • Animadors als carrers

Per agrair als nostres veïns i clients el seu suport, Activa Despí organitzarà la 2ª edició del Bingo Musical.

Volem gaudir, un cop més, d’una activitat tan divertida com va ser la primera edició i que els guanyadors se’n tornin a casa amb un premi de 50 € a la línia i 150 € al bingo per gastar al comerç associat.

Per participar caldrà  demanar una butlleta de participació als comerços associats a Activa Despí, per compra realitzada, omplir-la amb tres sellegs de diferents Establiments i portarla el dia 7 d’octubre a l’estand d’Activa Despí , on la canviarem per una cartró de Bingo.

Moltíssima sor!

BASES – EL BINGO MUSICAL D’ACTIVA DESPÍ

ANEM A LA FIRA A GAUDIR AMB EL COMERÇ LOCAL

Activa Despí es reserva el dret a efectuar canvis en la campanya durant el seu desenvolupament si es produís alguna causa que impedeixi portar-la a bona fi o amb la finalitat de millorar el seu avanç.

 • Des del dia 12 de setembre i fins al 7 d’octubre els comerços lliuraran butlletes de participació en el Bingo musical , als seus clients, per compres realitzades en el seu establiment.
 • Cada butlleta haurà de portar el segell de tres Establiments diferents i s’haurà de canviar per un «cartró del bingo» el dia 7 d’octubre a la carpa que Activa Despí tindrà a Firadespí.
 • Es farà entrega de 150 cartrons per participar al Bingo.
 • El bingo es farà a les 18:15 h a la tarima o escenari ubicat a la Plaça de Carme,espai designat per l’organització de la fira.
 • Els cartrons premiats rebran 50 € a la línea i 150 € al Bingo en bitllets petits pergastar-se’ls en el comerç associat.La persona guanyadora accepta i autoritza que la seva imatge i el premi obtingut puguin aparèixer al web oficial d’Activa Despí, així com als webs dels comerços participants en el sorteig.
  Igualment, accepta i autoritza aparèixer a les xarxes socials de l’esmentada entitat i comerços, a la fi d’informar i fer públic el resultat del bingo dut a terme, sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o benefici amb excepció feta del lliurament del premi.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *